2019-09-10

Fyra år och konferens

Som vi skrivit tidigare går tiden fort när man har roligt. För två veckor sedan hade vi fyra års jubileum och firade detta men en lyckad konferens i Spanien där samtliga av vår personalstyrkan deltog.
Vi hade fina dagar tillsammans med givande samtal, diskussioner och teambuildning av olika slag. Då vi sällan träffas alla tillsammans är dessa utbildningsdagar viktiga för vår verksamhet och att vi bygger vidare på den fantastiska lagkänsla som vi idag har i gruppen.  På bilden ser ni hela gänget inför en kajaktur i Costa Brava!

Produktionen har kommit igång rejält efter semestern och just nu är det fullt ös! Vi har utökat produktionen med nya fordon och har nu 4 enheter ute runt om i Sverige.

Behöver ni hjälp att underhålla ert ledningsnät så tveka inte att höra av er till oss på info@svapipe.se  eller använd våra formulär på hemsidan för att få en prisuppgift och offert.

Vi vill även flagga för Sinfra som nu är helt klart vilket gör det enkelt för er som anslutna medlemmar att avropa jobb direkt av antagna leverantörer, vi finns antagna under ”Ledningsunderhåll & Ledningsförnyelse”