2018-06-21

Glad Midsommar!

Under förra fredagen höll vi en sommaravslutning på vårt kontor och verkstad i Mölnlycke. Vi samlades och gick igenom våren som bara sprungit förbi och hur samtliga projekt har fortlöpt, det kan ju bara summeras på ett sätt och det är – Succé!
Janne lämnade också officiellt över stafettpinnarna till Håkan och Daniel som precis avslutat det största jobbet sedan starten för snart 3 år sedan, på bilden nedan ser ni Daniel och Håkan posera med sina mästarbälten tillsammans med en glad Janne.

I och med överlämnandet så kunde vi också visa upp vår helt nya utrustning för luft- och vattenspolning som Janne jobbat med under vintern och hösten, denna kommer att komma i produktion direkt efter semestern. Med hjälp av denna utrustning blir vi ännu mer flexibla än vad vi redan är.

Dagen avslutades med grill, samkväm och diskussion kring fotbolls-vm. (Där vi inte enades om vem som slutligen står som vinnare)

Under kommande höst har vi flertalet spännande projekt som ligger för utförande med även en fullmatat VA-mässa på Elmia i Jönköping. Det kommer mer info om denna när det väl börjar närma sig.

Glad midsommar till samtliga kunder och samarbetspartners och tack för en fantastisk vinter och vår!