2018-05-18

VA-utvecklings användarträff 2018 – Malmö Triangeln

Då var det återigen dags för VA-utvecklings årliga användarträff i Malmö på Scandic Triangeln och precis som vanligt var den fylld med skratt glada miner och fantastiska föreläsningar.
Svapipe och Svatek delade monter och anordnade en riktigt uppskattad tävling där man skulle visa upp sina färdigheter med boll (tyvärr inte puck) och hockeyklubba. Totalt var det över 200 deltagare och endast en lyckades med bedriften att få fullpott på 10 poäng!
På bild nummer två kan ni även se Svatek Re-Liners stabila center Sebastian ge instruktioner hur man prickar krysset på enklaste sätt.

Vi vill tacka VA-utveckling samt alla kunder och besökare för 2 supertrevliga dagar i Malmö och vi ser redan fram emot nästa år vart det nu kan komma att bli!

I övrigt fortsätter vår prouktion som vanligt och vi ser att suget på våra tjänster ökar hela tiden, behöver någon av er hjälp med någon av våra tjänster inom ledningsunderhåll så tveka inte att höra av er till oss antingen genom våra formulär på hemsidan eller genom att skicka ett mail till info@svapipe.se

Ha en trevlig helg och njut av försommaren!