2017-11-29

Vårt systerföretag Svatek söker folk!

Om Svatek

Svatek är marknadsledande i Sverige på ledningsförnyelse av VA-ledningar. Tack vare vår långa erfarenhet, väl genomförda projekt och våra innovativa och miljövänliga lösningar har vi en stark ställning på den svenska marknaden. Kunderna är främst kommuner men även landsting, försvaret och industrin. Vi växer stadigt och är idag 23 anställda och omsätter cirka 70 MSEK. Vårt huvudkontor finns två mil söder om Växjö. Vi förstärker nu våra produktionsteam med ytterligare två medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5–8 medarbetare. Teamet utför ledningsförnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid. Arbetet är förlagt till olika orter i Sverige. Tillsammans med dina kollegor ligger du ute fyra dagar per vecka och är i de flesta fall ledig på fredagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsarbete gärna med VA-inriktning, rollen kräver att du är praktiskt lagd. Vår teknik inom ledningsförnyelse är unik och vi kommer att utbilda dig i detta. Vi ser även att du helst har lastbilskort C gärna CE. Din utbildnings- och erfarenhetsgrund är viktig, men framförallt är vi intresserade av dina personliga egenskaper. Det är viktigt att din sociala situation medger att du arbetar borta fyra dagar i veckan och att du trivs med det. Du är en utpräglad lagspelare som fungerar i ett team. Som person är du flexibel, ödmjuk med god initiativförmåga, du är även nyfiken på att lära dig ny teknik. Vi driver ett kvalitetsarbete som kräver noggrannhet och att du löpande dokumenterar de insatser som du ansvarar för.

Är du den vi söker?

Vi är ett nischat företag med god lönsamhet och tillväxtambitioner och erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda förtjänstmöjligheter. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rune Johansson, 0470–730 130, din ansökan sänder du snarast till rune@svatek.se, dock senast 20 december.