Om företaget

Mångårig erfarenhet av ledningsunderhåll

Svapipe är inget vanligt företag – organisationen är extremt platt och behagligt fri från arbetsledare och administratörer som kostar pengar och sköter kontakten med kunderna. Istället är Svapipes operatörer erfarna, kompetenta och vana att jobba självständigt.

Tack vare detta har Svapipe bidragit till att prisbilden på de tjänster vi levererar förändrats rejält.
Vi har också utvecklat ett nytt sätt att samarbeta med ledningsägarna på ett sätt som gör att kostnaden för våra kunder blir lägsta möjliga.

Trots att vi bara funnits på marknaden sedan sommaren 2015 har vi redan etablerat en rejäl kundbas – ledningsägare från en stor del av landet som använder våra olika tjänster. Och återkommer regelbundet.

Vi vet vilka komponenter som fungerar och vilka man ska undvika. Därför köper vi ingenting från hyllan, utan bygger våra utrustningar för luft/vattenspolning och identifiering av felkopplingar själva.

Vi har kul på jobbet. Vi jobbar hårt och vi sätter alltid kunderna i centrum. Och vi är medvetna om att man aldrig är bättre än sitt sista uppdrag. Därför arbetar vi också aktivt för att bredda vårt tjänsteutbud inom ledningsunderhåll.

Bildgalleri