Villkor för lagring av personuppgifter i cv

För att det ska finnas möjlighet att erbjuda dig jobb i framtiden behöver vi lagra de personuppgifter som du anger. Vi använder endast dina uppgifter för att bedöma om du är rätt person att arbeta hos oss.


Notera att du inte får ange personuppgifter för andra än dig själv i din ansökan eller bifogat CV utan tillåtelse. Om du vill ange referenser, måste du ha bett dem om tillåtelse att få ange t.ex. deras namn och telefonnummer.

De som får tillgång till uppgifterna är Svapipe AB och VA-teknik Scandinavia AB.  Även webbsidans tekniker har åtkomst av lämnade uppgifter och kan i enstaka fall ta del av dem vid teknisk felsökning eller underhåll.

Uppgifterna lagras i upp till tio år för att ge möjlighet till framtida återkoppling av din ansökan.

Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Svapipe AB, Skrålabäcksgatan 12, 511 63 Skene • Telefon: +46 (0)31 – 72 56 142 • E-post: info@svapipe.se.

Vi har skyldighet att lämna ut registrerade personuppgifter när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta oss för att bli borttagen ur databasen och vår e-post inkorg.